Wie

Wij zijn Watt, dé nieuwe American streetfood hotspot van Arnhem. Ons concept werkt vanuit het foodtruck idee. Snel, vers, speels, goede kwaliteit maar vooral niet te moeilijk. Wij serveren diverse streetfood gerechten die we rechtstreeks vanuit de straten van Amerika hierheen hebben gehaald. En hoe wij dit speciaal maken? Dat doen wij met behulp van onze ”Josper oven”. Dit is een combinatie van een houtskool- grilloven die jouw vlees een échte BBQ smaak geeft. Net zoals de echte foodtrucks in Amerika!

 

Watt

Bij ons kan je terecht voor lunch en diner! Verse bagels, 100% Angus Burgers, Brand & Levie hotdogs, hotdogs van De Vegetarische Slager en eigen gemarineerd vlees. Alles van goede kwaliteit en voor echte streetfood prijzen. Vanaf €5,50 kan je bij ons al terecht voor een verse bagel. En vanaf €11,00 euro een 100% Angus Beef burger met robuuste frieten en saus. Ook kan je bij ons terecht voor een goede kop koffie of diverse Gin Tonic’s. Kom langs en ervaar de echte streetfood smaken in combinatie met een heerlijk relaxte sfeer.

 

Waar

Wij zijn gelegen op één van de meest centrale punten van Arnhem, bij het station. We zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de parkeergarage van Arnhem Centraal is op twee minuten loopafstand. Hier kan je de auto vanaf 18:00 voor 0,50 cent per uur parkeren. Eén van onze uitgangspunten is de snelle service zodat je voor de film nog makkelijk wat kan komen eten, of net voordat je de trein moet hebben. Zak onderuit op één van onze sofa’s en laat je bedienen door ons enthousiaste team!